Online baserad bokföring

Online baserad bokföring

Genom vårt online baserad program jobbar vi integrerat och tillsammans med våra kunder. Online baserad bokföring är en lösning som skiljer oss från våra konkurrenter.

 

Vad är online baserad bokföring

Online baserad bokföring är till för att effektivisera och tidsbesparar samarbetet mellan oss och våra kunder. Online baserad bokföring är en webbaserad tjänst där du lämnar in bokföringsunderlag till din bokförings byrå via webben och Scan. Du kan även ta bild med din smartphone och skicka den till oss i ett meddelande via programmet varit på representation med kund och ätit så kan du rings byrå via webben och scan /eller när det passar dig i för bokföring.

 

Hur funkar online baserad bokföring

Med online baserad bokföring arbetar vi uteslutande i vårt online system, som innebär att våra kunder får tillgång till all material och information gällande företagets ekonomi.

Genom online baserad bokföring kan du lämna in bokföringsunderlag löpande så fort en faktura kommer från leverantör eller så fort en faktura skickas till kund. Du bestämmer själv rutinerna för inlämning av material för din löpande bokföring via programmet. Du kan med andra ord lämna in löpande efter varje affärs händelse eller också samla in allting i en pärm och lämna in bokförings underlag en gång per månad.

Online baserad bokföring gör det möjligt för dig som företagare att bespara tid och att se över exempelvis balans och resultat rapporter, kundregister, likviditetsrapporter och titta på samtliga inskannade underlag.

 

Vem kan använda online baserad bokföring

Du som är företagare har skyldighet att hantera dina kvitton. I bokförings lagen finns kravet att affärs händelserna skall bokföras. Därför har alla som är bokförings skyldiga möjlighet att själva välja det som passar bäst för deras företag om man vill samarbeta med sin bokförings byrå genom Online baserad bokföring.

 

Fördelen med online baserad bokföring

  1. Genom den online baserad bokföring har du alltid tillgång till företags information oavsett var du befinner dig.
  2. Online baserad bokföring effektiviserar och besparar tid för dig och i ditt företag.
  3. Bokförings underlag finns i molnet och på så sätt kan aldrig försvinna.

Kontakta oss

Primusgatan 81,
11267 Stockholm

E-post: info@aaeconsulting.se